29.07.2006

İSRAİL SİVİLLERİ ÖLDÜRÜYOR!


Einstein 1948'de New York Times Gazetesinde yayımlanan "İsrail'de Faşist Siyonizm Uyarısı" [Einstein Letter Warning Of Zionist Fascism In Israel] adlı mektubundan bu yana değişen hiç bişey yok!

Mektubu okumak için : Einstein Letter Warning Of Zionist Fascism In Israel


İsrail saldırıları sivillleri vuruyor
Lübnan’a yönelik saldırıları 18’inci gününe giren İsrail ordusu, Bekaa Vadisi’ne bombardımanı sürdürüyor. Son 24 saat ölen sivillerin sayısı 17’ye ulaştı. Birleşmiş Milletler Acil Yardım Koordinatörü, saldırılara 72 saat ara verilmesi çağrısı yaptı.
ntvmsnbc
NEW YORK/SUR/BEYRUT - İsrail ordusunun Lübnan’a yönelik saldırırı 18. gününe girdi. 130’dan fazla bölgeyi vuran İsrail’in bir köyden tahliye edilen sivillerin konvoyunu vurmasın üzerine 17 kişi hayatını kaybetti.
İsrail uçakları sabah saatlerinde Bekaa Vadisi’nin doğusunda bir köprüyü bombaladı. Bekaa Vadisi’nin ülkenin geri kalan bölgeleriyle bağlantısı kesilmiş durumda.
Lübnan’da dün de 130’dan fazla noktayı bombalayan İsrail ordusu, sınırdaki bir köyden tahliye edilen sivillerin konvoyunu da vurmuştu. Saldırılarda 17 sivil hayatını kaybetti
Hizbullah gerillaları da saldırılara karşılık olarak İsrail topraklarına Haybar-1 adlı uzun menzilli yeni bir roket fırlattı.
İsrail polisi, Afula kasabası yakınlarına düşen roketin 100 kilogram patlayıcı taşıdığını belirtti. İsrail ordusu dünkü çatışmalarda 26 Hizbullah militanının öldüğünü duyurdu.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...