7.01.2007

Deniz Çekilmeleri Sürüyor!


BARTIN
Marmara'da meydana gelen deniz suyu çekilmesinin ardından Bartın'ın İnkumu Beldesi'nde de deniz suyu 7 metre çekildi. Amasra'da dün meydana gelen 3.2 şiddetindeki depremin ardından deniz suyunun çekilmesi halk arasında paniğe neden oldu.
Bartın'ın İnkumu Beldesi'nde deniz suyu yaklaşık 7 metre çekildi. Deniz suyunun çekilmesinin ardından kum adaları oluşurken, daha önce denizin altında kalan kayalar da ortaya çıktı. Amasra İlçesi'nde dün meydana gelen 3.2 şiddetindeki depremin ardından deniz suyunun çekilmesi, vatandaşlar arasında paniğe sebep oldu.
İnkumu Beldesi'ne bağlı Karasu Köyü Muhtarı Fahrettin Küçükaltay, deniz suyunun çekilmesi sebebiyle yetkililerin araştırma yapması gerektiğini ifade etti.
Muhtar Küçükaltay, daha önce de bu tür olayların yaşandığını, ancak hiçbirinin deprem sonrası olmadığını belirtti. Küçükaltay, "Suların çekilmesi sebebiyle köy halkı panik yaşıyor. Köyümüzde daha büyük bir deprem olacak korkusu hakim. Yetkililerin bu konu üzerinde bir araştırma yapıp, bizleri bilgilendirmesini istiyoruz. Şu an baktığımızda denizin 7-8 metre çekildiğini, kayaların ortaya çıktığını görebiliyoruz. Bunun bir sebebi olduğunu düşünüyoruz" dedi.
Mynet Haber
TEKİRDAĞ


Tekirdağ’ın Marmara Eğrelisi İlçesi’ne bağlı Yeniçiftlik Beldesi’nde deniz, 20 metre çekildi.
Yeniçiftlik Beldesi’nde denizin çekilmesiyle birlikte bölgede deprem paniği yaşandı. Belde sakinleri suyun çekildiği bölgede ortaya çıkan adacıklarda dolaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Yörede oturanlar, "Denizin çekilmesi deprem işareti olabilir" dedi.
Hürriyet

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...