7.07.2008

İstanbul’da küresel ısınma zirvesi

48 ülkeden 270 akademisyen küresel ısınma konferansı için İstanbul’a geliyor. Konferansta beş gün boyunca dünyanın içinde bulunduğu durum ve küresel çözümler tartışılacak.

Dünya çölleşiyor, Türkiye çölleşiyor. Her geçen gün su kaynakları dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kuruyor. Her geçen gün insanlığın yaşama sevinci olan yeşil dünya yitiriliyor.

ölgesel ve küresel çözümler için bütün disiplinleri bir araya getirmeyi amaçlayan Global Conference On Global Warming 2008, 6-10 Temmuz tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak.

Prof. Dr. İbrahim Dinçer’in (Ontario Üniversitesi) başkanlık yapacağı konferansa dünyanın dört bir yanından çevreciler, akademisyenler ve bilim adamları katılacak.

KATILIMCILAR:
Prof. Dr. İbrahim Dinçer (Konferans Başkanı-Ontario Üniversitesi),
Prof. Dr. Terry Barker (Cambridge Üniversitesi), Prof. Dr. Gustav R. Grob (Cenevre Uluslararası Sürdürülebilir Enerji Kaynakları Genel Sekreteri), Prof. Dr. Haruo Imai (Kyoto Üniversitesi), Prof. Dr. Ian S. F. Jones (Sydney Üniversitesi), Prof. Dr. David J.C. MacKay (Cambridge Üniversitesi), Nobel Ödüllü Prof. Dr. Rajendra K. Pachauri (Hükümetlerarası İklim Değişikliği Oturum Başkanı-IPPC), Prof. Dr. Marc A. Rosen (Ontario Üniversitesi), Prof. Dr. Takamitsu Sawa(Kyoto Üniversitesi), Dr. Katia Simeonova (Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Sekreteri).


[Ntvmsnbc]

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...