4.11.2011

Walmart'ta 'özgürlük' ateşi.!

Benzer düşünen kundakçılara ve karşı çıkanlara, Ateş Hücreleri İttifakı - Meksika / Enformel Anarşist Federasyon'dan dördüncü bildiri:

Walmart'ta 'özgürlük' yangını! Anarşistler Walmart mağazasını yaktı, 'özgürleştirici' yangın olarak duyrdu. Meksika Enformel Anarşist Federasyonu (FAI-M) Veracruz seksiyonunun Ateş Hücreleri İttifakı (CCF) fraksiyonu Coatzacoalcos, Veracruz'un kalbindeki Universidad ve Avenida Las Palmas'taki Wal-Mart mağazasını yaktı.

Yapılan açıklamada yangını 'özgürleştirici olarak duyurdu. Açıklamanın tam metni şöyle: "Ne üzgün, ne öfkeli ne de kırgın! Kundakçılar tüm otoritelere karşı savaşta! Yoldaş Gabriel Pombo da Silva'ya dayanışmalarımızı gönderiyoruz! Sermaye ve Devlete karşı iki aydır süren doğrudan saldırıları kutluyoruz! Tahakküm sistemine karşı! Topyekün kurtuluş için! Dün 18:23 sularında, bir çok malın yok edilmesine neden olan bir kundaklama eylemi gerçekleştirildi.

Meksika Enformel Anarşist Federasyonu (FAI-M) Veracruz seksiyonunun Ateş Hücreleri İttifakı (CCF) fraksiyonu Coatzacoalcos, Veracruz'un kalbindeki Universidad ve Avenida Las Palmas'taki Wal-Mart'ta özgürleştirici bir yangın çıktı. Bu yeni saldırıyla, yoldaş Gabriel Pombo da Silva'nın (Aachen hapishanesinde tutsak edilen) öcünü almış olduk ve derhal Alman ve İspanya Devletlerinden serbest bırakılmasını istiyoruz.

Bizler ayrıca Şili'deki Bombalama Davasından tutuklu yoldaşımız Tamara ile ve Yunanistan'da, Meksika'da ve dünyanın diğer yerlerinde tutuklu bulunan tüm yoldaşlarımızla dayanışıyoruz. Bu antagonist mücadelenin yeni oluşan örgütlenmesinin 45'in üzerindeki gününde, mücadelenin mümkün olduğunu çünkü sistemin savunmasız olduğunu göstererek tahakküm sistemine saldırdık. Korkuyu ve öfkeyi geride bıraktık ve tahakküme karşı kararlı bir mücadeleye geçiş yaptık.

Sermayeyi ve Devleti değiştirmek istemiyoruz, onların yasalarını değiştirmek istemiyoruz, yenilikler istemiyoruz, teknolojiyi değiştirmek istemiyoruz, tahakkümü değiştirmek istemiyoruz. HEPSİNİ YOK ETMEK İSTİYORUZ! Ne seçmen partileri arasında varsayılan farklar ne de Peña Nieto, AMLO, Marcelo, ya da Vasquez Mota'nın yalan vaatleri bizi ilgilendirmez. BİZİM İÇİN HEPSİ AYNI ÇÜNKÜ BİZLER İSTER SOLCU OLSUN İSTER SAĞCI OLSUN İSTER POPÜLİST OLSUN İSTERSE DE DEVRİMCİ OLSUN TAHAKKÜME KARŞI SAVAŞIYORUZ.

Yoldaşlar, saldırma vakti geldiğinde, katılmıyorsanız o zaman mani olmayın. Bu mücadele nihai sonuç, yani topyekün kurtuluş için yürütülmektedir. Ne üzgün, ne öfkeli ne de kırgın! Kundakçılar tüm otoritelere karşı savaşta! Bizler hepimiz Ateş Hücreleri İttifakıdır! Ateş Hücreleri İttifakı, bir ÖRGÜT veya tek bir grup değildir.

Daha çok öfkenin antagonist ifadesi ve tahakküme ve kurumlarına karşı bir nefrettir. Ateş Hücreleri İttifakı'nın yaymak için sadece benzine ve kibrite ve topyekün kurtuluş arzusu gerekiyor. Varolan düzene karşı savaş ilan ettik.

Yaşasın antagonist mücadele!

Ateş Hücreleri İttifakı - Meksika / Enformel Anarşist Efederasyon

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...