8.03.2010

Antalya GüneşEv Projesinin Sponsoru ADO mu?

Global Disaster ve Yabanıl Mail Grubuna gönderilen mail'e göre ;

Antalya Belediyesi'nin Güneş Evi ve GüneşKent projelerine sponsor olan ADO Şirketler grubunun ikiyüzlü oyununa karşı uyanık olun!

ADO enerji, Alakır Vadisini yoketmeye yönelik hidroelektrik santrali(HES) yatırımlarını aklamak için, ADOpen'in Antalyadaki temiz ve sürdürülebilir diye adlandırılan 'Güneş Evi' projesine sponsor olmuştur.

Eşsiz tabiatını besleyen yaşam candamarı nehirlerinin yok edilişine karşı uyan Antalya!

Oyuna gelme! Farkında ol!

Güneş Evi Projesi Yönetimine ve Ado Şirketler Grubuna Bu İkiyüzlülüğün Farkında Olduğumuzu Aşağıdaki yazıları kopyalayıp ilgili adreslere postalayın, postalatın.

Duyarlılığınız için hepinize teşekkürler.


1) Gunes Evi'ne gonderilecek Metin ve Adresler
gunesevi@gunesevi.org, gultekinaydeniz@gunesevi.org

Güneş evi' projesi yönetimine


Antalya'nın eşsiz tabiatının yaşam candamarlarından olan Alakır nehrini, kaynağından itibaren borulara hapsederek, bölgeyi geridönüşümsüz birşekilde yokoluşa mahkum etme niyetinde olan hidroelektrik santralleri(HES) projelerini yürüten ADO şirketler grubu bünyesindeki ADOenerji ile,aynı şirket grubu çatısı altındaki ADOpen'in, tam bir ikiyüzlülükle kendilerini aklama çabalarıyla 'GÜNEŞ EVİ' projesine sponsor olarak kabul edilmesini ve sizlerin bu güzel projeyle beraber buna alet olmanızı KINIYORUM!

Temiz ve sürdürülebilir diye sunulan 'güneş evi' projesi, ancak doğa sicili temiz şirketlerin sponsorluğunda gerçekten temiz ve sürdürülebilir olabilir.Bizim oylarımızla yönetime gelip, bizden alınan vergilerle maaşları ödenen bu proje yöneticilerini bu duruma karşı uyanık olmaya davet ediyorum.

Alakır vadisindeki sayısız canlının yaşam kaynağı olan nehrin suyunda gözü olan bu tabiat düşmanı şirket nasıl oluyorda aynı zamanda bu 'temiz enerji' projesine sponsor olabiliyor?

FARKINDAYIM! KINIYORUM! TAKİPÇİSİYİM!


2) ADOpen yönetimine gönderilecek Metin ve Adresleri

melek.gunay@adoenerji.com, info@adopen.com.tr


ADOpen yönetimine;

ADO grubu bünyesindeki şirketinizin ,ADO grubu bünyesindeki ADO enerjinin Alakır vadisindeki tabiat düşmanı hidroelektrik santrali(HES) projelerini aklamak adına, temiz ve sürdürülebilir enerji projesi olarak sunulan 'güneş evi' projesine sponsor olduğunuzun farkındayım.Temiz ve sürdürülebilir enerji, ancak tabiat sicili temiz şirketlerin desteğiyle bir anlam kazanır.Bu ikiyüzlü çarpıklığı kınıyorum. İnsanlık onurum, bu topraklara sevgim ve inancım gereği bu çarpık girişiminizin takipçisiyim.

FARKINDAYIM

KINIYORUM

TAKİPÇİSİYİM

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...